Nusaybin Belediyesi memur alımı ilanı çok sayıda alım yapacak. Söz konusu duyuru Nusaybin Belediyesi Başkanlığı resmi internet sayfasında yapılmış olup farklı pozisyonlarda 24 kişi alınacaktır. Buna göre Mardin ilinde bulunan Nusaybin Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre devlet memuru alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Nusaybin Belediyesi bünyesine, Lise, Ön lisans ve Lisans mezunu memur personel alımı yapacak. Buna göre Lisans Mezunu, 3 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 Tahsildar, 5 Memur, 1 Tahsildar, 1 Sosyolog, 2 Mühendis, 1 Bilgisayar İşletmeni ve 1 Psikolog alacak. Ön Lisans Mezunu 3 Tekniker, 1 Memur, 5 Zabıta Memuru alımı alınacak. Lise Mezunu ise 1 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Nusaybin Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

Bunlar dışında, adaylardan, ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılacak kamu personeli seçme sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Ayrıca zabıta memuru kadrosu için yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Başuru yapacak adaylar için başvuru sürei başlıyor. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 11 Ocak 2019 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilecek ve en geç başvurular 04 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvurular mesai saatleri içerisinde istenen belgeler ile birlikte Nusaybin Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak İlanın Tam Metnini inceleyebilirsiniz. Başvuru formlarına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Memur Kadroları Başvuru Formu

Zabıta Memuru Başvuru Formu

Editör: TE Bilisim