Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre, Yalova ilinde bulunan Altınova Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere memur alımı yapacak. 25 Ekim 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Altınova Belediyesi6 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru, Temizlik Görevlisi ve Düz Memur alımı yapılacak Buna göre başvuru yapacak adaylar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Altınova Belediyesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek. Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu Kuruluşundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak, 

Zabıta Memuru pozisyonu için, A1 Sürücü belgesine sahip olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Altınova Belediyesi memur alım ilanı 25 Ekim 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 05 Kasım 2018 tarihinde başlamış olup en geç 08 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Belediyenin yazı işleri genel müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gereklidir. Daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.