Devlet Personel Başkanlığı yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Yalova ilinde bulunan Altınova Belediyesi bümnyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre Yalova Altınova Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesine göre 3 farklı poziyon için alım yapacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Yalova Altınova Belediyesi bünyesine 6 kişilik boş kadro ile, Ön Lisans Mezunu 1 zabıta Memuru, Lise Mezunu 1 Temizlik Görevlisi, Lise Mezunu 1 Memur ve Lisans Mezunu 3 Memur alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediye memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak olup, adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Zabıta Memuru pozisyonu için A2 Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Zabıta memuru pozisyonu için yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranır.

Tüm pozisyonlar için ise, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için 2016 KPSSP94, Ön Lisans mezunları için 2016 KPSSP93 ve Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan türünden en az 55 puan alımış olmak. Zabıta memuru pozisyonu için en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 05 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 08 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular 09.00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını istenen beleler ile birlikte YALOVA – Altınova Belediyesi adresindeki Altınova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni