Tarım Kredi Kooperatifleri geçtiğimiz günlerde bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre toplamda 45 kişilik boş kadro ile kamu personeli memur alımı yapılacak. Buna göre Tarım Kredi Kooperatiflerine başvuru yapacak adaylar büyük heyecanla başvuruların başlamasını bekliyorlar. İşte detaylar.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 08 Aralık 2018 tarihli yayımladığı ilana göre bünyesine 45 kişilik kadro ile alım yapacak Adaylar başvurularına 10 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir. Ancak adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri adaylardan, Türkiye geneli her yerde çalışmayı kabul etmek, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adyalar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri Ön Lisans mezunu 5 Kooperatif Görevlisi, Lisans mezunu 28 Kooperatif görevlisi olmak üzere 33 kişi alacak ve 12 kişi Ziraat Mühendisi olmak üzere toplamda 45 memur personel alımı yapacak. Ayrıca Ziraat Mühendisi adaylarından Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar Bölüm ve KPSS şartı aranmaksızın başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

İlgili ilan için başvurular 10 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayacak ve adaylar başvurularını en geç 28 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular ve kadro dağılımına ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilgili ilana ulaşabilirsiniz.

Eğer sonuçların açıklandığından veya diğer husulardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek her an gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim