Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden ilan yayımlayan 4 ayrı kurum ve bakanlık bünyesine, sözleşmeli personel statülerinde görev almak üzere çok sayıda memur alımları yapılmaktadır. Lise, önlisans ve lisans eğitim düzeyleri üzerinden; farklı bölümlerden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği, KPSS şartının bulunduğu ve KPSS puan şartı aranmayan 4 ayrı ilanı derleyerek sizlere ulaştırmaya çalışacağız.

ÖSYM BİLİŞİM PERSONELİ MEMUR ALIMI

1 veri tabanı uzmanı, 2 ağ ve sistem uzmanı ve 2 yazılım uzmanı kadrolardan personel alımı yapılmaktadır. Bu ilana başvuracak olan adayların 26 Mart 2019 tarihine kadar başvuru süresi bulunmaktadır. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olan adayların başvuruları değerlendirme sürecine dahil edilecektir. Başvurularla alakalı bilgilendirmelere aşağıdaki bağlantıdan göz atabilirsiniz.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

MEB YÜKSEK MAAŞLI PERSONEL ALIMI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesine 1 kişi Yazılım (Front-End) Uzmanı, 8 kişi Yazılım (Asp.Net) Uzmanı, 2 kişi Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 kişi Ağ Uzmanı ve 1 kişi Sistem Uzmanı olmak üzere toplamda 13 kişilik memur alımı yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar, 22 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun olan adaylar, ilana başvuru yapabilirler. İlan kılavuzu için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYIN

TSK GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesine yapılacak olan memur alımlarında kadro sayısı 51 kişi olarak aktarılmaktadır. Adayların KPSS' den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Yürütülen bu memur alımları için başvurular 29 Mart 2019 tarihine kadar sürecektir. İlan bağlantısından başvuruda aranacak belgelere ve başvuru adresine erişim sağlayabilirsiniz.

TSK MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

ADLİ TIP KURUMU MEMUR ALIMI

Adli Tıp Kurumu bünyesine 71 personel alımı yapılacaktır. Bu alımlarda lise, önlisans ve lisans mezunları için farklı kadrolardan memur alımları gerçekleştirilmektedir. Başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlayacak ve 5 Nisan 2019 tarihine kadar sürecektir.

İLAN BAĞLANTISI İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARINDAN TELEFONUNUZA ÜCRETSİZ BİLDİRİM ALMAK İÇİN, UYGULAMALARI İNDİRİN.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA