TÜRKŞEKER Memur Alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre TÜRKŞEKER bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilana göre TÜRKŞEKER memur alımında KPSS Şartı aranacaktır. Başvurularda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecekler.

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

TÜRKŞEKER Yayımladığı memur alımı ilanına göre 5 kişilik kadro ile,

Hukuk/Siyasal Bilgiler/ İktisat/ İşletme/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı fakültelerin birinden mezun olmak şartı ile 3 Müfettiş Yardımcısı,

Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmak Şartı ile 1 Müfettiş Yardımcısı,

Ziraat Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı fakültelerin Ziraat Mühendisliğinin; Tarım Ekonomisi, Tarım Teknolojisi, Tarım Makineleri, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Mekanizasyon, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Kültür Teknik, Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Biyosistem Mühendisliği bölümü mezunu 1 Müfettiş Yardımcısı alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Türkiye Şeker Kurumu memur alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca 35 yaşını tamamlamamış olmak, 2021 yılında yapılan KPSS'den P3 veya P48 puan türünden en az 80 veya 85 puan almış olmak şartları aranacak.

Başvurular Sona Eriyor!

TÜRKŞEKER Memur alımı başvurusu 5 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN DETAYLARI BURADA