Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ( TENMAK ) Memur alımı için ilan yayımladı. Az Önce resmi gazetede 3 Eylül 2022 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ankara Biriminde görevlendirmek üzere Yapacağı Giriş sınavı ile 25 Sözleşmeli Memur Alımı yapacak.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 3 Teknisyen,

Ön Lisans Mezunu: 5 Tekniker

Lisans Mezunu: 1 Avukat, 5 Mühendis, 10 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,

Başvuru Şartları Ne Olacak?

TENMAK personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.  Ayrıca özel olarak, KPSS, Eğitim gibi nitelikler aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisas için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir

Eğitim şartı:

Yukarıda belirtilen tabloda eğitim seviyesine göre eğitimini tamamlamış olmak gereklidir.

Yabancı Dil Sınavı Şartı:

Lisans mezunu Mühendis ve Avukat alımı için Yabancı dil sınavı şartı aranacak. Buna göre adayların İngilizce dilinden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 12/09/2022 tarihinde başlayıp 21/09/2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece kariyer adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim