Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde istihdam edilmek üzere yüksek maaşlardan görev alabilecek sözleşmeli bilişim personelleri yapılmak üzere ilan yayımlanmıştır. Yayımlanan bu ilana başvurular geçtiğimiz günler itibariyle alınmaya başladı ve başvurularda neredeyse sona yaklaşıldı. Çok yakında başvuru süresi dolacak olan bu ilanla alakalı bilgilendirmeleri sağlayarak, başvuru yapmak isteyecek adaylarımıza yönelik hatırlatma gerçekleştirmek istiyoruz.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesine sözleşmeli bilişim personeli pozisyonlarında 1 kişi Yazılım (Front-End) Uzmanı, 8 kişi Yazılım (Asp.Net) Uzmanı, 2 kişi Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 kişi Ağ Uzmanı ve 1 kişi Sistem Uzmanı olmak üzere toplamda 13 kişi alınacaktır. Yapılacak başvuru süreçlerinin ardından bu kişiler çoğu kamu bilişim personeli alımında olduğu gibi yüksek maaşlardan görevlerini yapacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR

Başvuru yapacak tüm adayların, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olmaları dışında, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren mühendislik fakültelerinden mezun olmaları istenmektedir. Ayrıca İstatistik, Matematik ve Fen Bilimlerinin yanı sıra, Eğitim Bilimlerinden mezun olanlarla birlikte Bilgisayar ve teknoloji fakülteleri bölümleri mezunları da başvurularını yapabileceklerdir.

BAŞVURU TARİHLERİ VE BAŞVURU ŞEKİLLERİ

Başvuru yapacak adayların; 22 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurularda adaylardan istenen belgelere ve ilan kılavuzuna aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İlan kılavuzu ve diğer detaylar için tıklayınız.

TÜM İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA