Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Milli Eğitim Bakanlığı istihdam edilmek üzere "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" 8. maddesi uyarınca kamu personeli alımı yapacak. Bu kapsamda toplamda 13 kişilik boş pozisyon ile farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

MEB ( Milli Eğitim Bakanlığı ) 1 kişi Yazılım (Front-End) Uzmanı, 8 kişi Yazılım (Asp.Net) Uzmanı, 2 kişi Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 kişi Ağ Uzmanı ve 1 kişi Sistem Uzmanı olmak üzere toplamda 13 kişiyi bünyesine Sözleşmeli Bilişim Personeli istihdam edecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, fakültelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmuş veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yüksek öğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce puanından puan almış olmaları gerekmekte ve alım yapılacak pozisyona göre özel nitelikleri taşımak zorundadırlar.

Ayrıca adayların KPSS ve YDs puanları esas alınarak yapılacak sıralama da kadro sayısın 5 katı kadar aday yani, 65 kişi belirtilerek sınava çağırılacak. Adayların değerlendirilmesi en yüksek puandan başlanarak en düşük puana kadar sıralanacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 18 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Başvurular ise en geç 22 Mart 2019 tarihine kadar yapılacak olup, adaylar başvurularını başvuru Formu, Özgeçmiş, KPSS Sonuç belgesi, Diploma, YDS sonuç belgesi, En az iki programlama dili bildiğine dair belge, Mesleki tecrübeye ilişkin resmi veya özel kurumlardan alınacak belge ve özel şartları taşınığına dair belge ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanın başvuru kılavuzunu incelemek için Buraya Tıklayınız.

DİĞER İLANLARDAN HABERDAR OLMA:

Kamuya yayımlanancak diğer ilanlardan haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza tamamen ücretsiz olarak indirerek ilanlardan haberdar olabilirsiniz. Yada sosyal medya hesabımızı takip ederek ilanları ana sayfanızda görebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim