Kamuya memur alımları ve Personel alımları devam etmekte olup bazı kamu kurumları için başvurular sona ermektedir. Buna göre kamuya memur alımı yapan bazı kurumlar geçtiğimiz günlerde yayımladıkları ilanlar ile bünyelerine 441 memur alımı yapackalar ve adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını kabul edeceklerdir. Söz konusu bu haberimizde 5 kamu kurumu için bilgiler vereceğiz. Bu 5 kamu kurumu için başvurularda son güne gelindi ve adaylar bu ilanlara başvurularını en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu olan ilanlara başvurular çeşitli yollardan yapılacak olup aşağıda başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULARI SONA EREN KAMU KURUMLARI:

Toplamda 5 kamu kurumu bünyesine 441 memur alacak ve bu yönde başvuru şartlarını ve başvuru tarihlerini belirttiler. Buna göre, Bozok üniversitesi 75, Gazi Üniversitesi 209, Milli Savunma Bakanlıpı 24, TÜBİTAK BİLGEM 120 ve Maliye Bakanlığı MASAK 13 kişi olmak üzere toplamda 441 kişi alacaklar.

Maliye Bakanlığı MASAK: Maliye Bakanlığına bağlı olan MASAK bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 13 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre MASAK 3 Sözleşmeli Mühendis, 5 Sözleşmeli Çözümleyici- Sistem Peogramcısı ve 5 Sözlşemeli Programcı olmak üzere toplamda 13 kişi alacak. Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak nitelikleri aranacak olup, adayların diğer şartları taşımaları durumunda başvurularını en geç 20 Nisan 2018 tarihne kadar www.masak.gov.tr  adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında aranan şartlara ve diğer detaylara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK BİLGEM: TÜBİTAK Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü bünyesine farklı alanlarda toplamda 120 kişilik boş kadro ile Ankara'da alım yapacağını belirtti. Söz konusu olan ilan için adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak ve en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar elektronik ortamda başvuru yapılması istenecektir. Buna göre daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Milli Savunma Bakanlığı: Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan ve Eski Şehirde bulunan  1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü bünyesine toplamda 24 kişilik boş kadro ile terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan işçi personel alımı gerçekleştirecek. başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gazi Üniversitesi: Gazi Üniversitesi bünyesine toplamda 209 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti ve adaylardan aradığı nitelikleri açıkladı. Buna göre Gazi Üniversitesi en az lise mezunu olan, Önlisans veya Lisans mezunu 209 sözleşmeli personel alacak. Alım kadroları farklı kadrolarda olup ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı da aranacaktır. Alım kadroları ise, 167 Hemşire, 22 Sağlık teknikeri, 1 Diğer Sağlık Personeli, 3 Biyolog, 5 Diyetisyen, 1 Psikolog, 5 Fizyoterapist, 2 tekniker. 2 Mühendis ve 1 Teknisyen olmak üzere toplamda 209 kişi. Adaylar ilan hakkında daha detaylı bilgi almak isterlerse Buraya Tıklayarak ilanın detaylarına ulaşabilirler.

Bozok Üniversitesi: Bozok Üniversitesi 75 kişilik boş kadrosu ile bünyesine sözleşmeli olarak hemşire alacağını geçtiğimiz günlerde belirtmiş olup adaylardan aranan şartlarıda belirtmişti. Başvuruların 06 Nisan 2018 tarihinde başlaması ile artık sona ermekte ve en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan Hemşirelik Lisans mezunu olmak şartı ve KPSS şartı aranacaktır. Detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.