İŞKUR tarafından devamlı olarak yayımlanan ilanlara göre, geçtiğimiz günlerde Hem Devlet Personel Başkanlığı hemde Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ) bünyesinde bulunan işçi personel eksikliği için alım yapacağını belirtmişti. Söz konusu ilan ile, Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan 1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü ( Eskişehir ) terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan statüde 24 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacak.

MSB ayrıca alım kadrolarını tablo halinde belirtmiş olup ilgili ilana en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Buna göe Milli Savunma Bakanlığı 24 kişilik boş kadrosu ile, 16 buşalıkçı ( Stevard ) ve 8 Malzeme Muayene ve Kontrolcüsü alınacak. Söz konusu olan kadrolara en az ilkokul mezunu ve en  fazla Lise veya dengi okul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

İlan için başvurular yayım tarihi olan 11 Nisan 2018 tarihi ile başlamış olup en geç 10 gün içerisinde başvuruların tamamlanması istenmişti. Buna göre adaylar için başvurularda son güne gelindi ve en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru işlemi sonrasında adaylar 04 Mayıs 2018 tarihinde Noter huzrunda yapılacak Kura ile belirlenecektir. Adaylar kendi istekleri üzerine bu kura çekimine katılabilirler.

Buna göre başvurular son başvuru gününe kadar Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için ve Yayımlanan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim