Kamu ve Özele büro memuru alımı ilanları yayımlandı Farklı platformlarda gelen ilanlara göre ve farklı alanlarda olmak üzere toplamda 1454 kişilik boşluk ile büro memuru alımı yapılacak. Söz konusu ilanlar için başvuru süreci başlamış olup adaylar başvurularını internet üzerinden gerçekleşitreceklerdir. İşin Olsa ekibi olarak söz konusu yayımlanmış olan ilanları sizlere bu haberimizde aktaracağız.

KAMUYA BÜRO MEMURU ALIMI:

Kamuya büro memuru alımı için başvurular başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre 708 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda büro memuru alımları yapılacak. Söz konusu alımlar en az lise mezunu olmak üzere Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar için geçerli olacaktır. Bu kapsamda büro memuru alımları farklı alanlarda yapılacak olup mezuniyete göre dağılım şöyledir.

  • Bilgisayar programcılığı, bilgisayar programlama, bilgisayar teknolojisi ve programlama, web teknolojileri ve programlama alanlarında 82 kişi alınacak.
  • İnsan kaynakları, personel yönetimi, insna kaynakları yönetimi bölümü mezunu 148 kişi alınacak.
  • İnsan kaynakları yönetimi ve insan kaynakları bölümü mezunu 33 kişi alınacak.
  • Bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayarlu muhasebe ve vergi uygulama, muhasebe, muhasene ve vergi uygulamaları mezunu 142 kişi alınacak,
  •  Ortaöğretim (lise ) mezunu 80 kişi alınacak
  • Adalet ve Adalet meslek yüksek okulu mezunu 96 kişi alınacak.
  • Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, İşletme, İş Dairesi, muhasebe ve finanasman, muhasabe ve fisans yönetimi, pazarlama, yönetim ve organizasyon, maliye, maliye-muhasebe, mezunu olan 154 kişi alınacak.

ÖZELE BÜRO MEMURU ALIMI:

Özel kapsamıda farklı kuruluşlar bünyelerine büro memuru alımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda söz konusu ilanlar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olup adaylar için başvuru süreci başlamıştır. İŞKUR aracıığı ile özele 746 kişilik boşluk ile farklı alanlarda memur alımı yapılacak. Alım yapılacak alanlar şöyledir.

  • Büro Memuru ( Genel ) 639 memur alınacak.
  • Büro Memuru ( İdari İşler ) 6 kişi alınacak.
  • Diğer Büro Memurları 101 kişi alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Büro memuru olmak isteyen adayların taşımaları gereken bazı nitelikler bulunuyor. Bu kapsamda adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak alanda eğitimini tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca Kamuya büro memuru alımlarından adaylardan, Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Kamu ve Özele memur alımları için başvuu süreci bu hafta itibari ile başladı. kamuya 12 Eylül 2019 tarihinde başlayan büro memuru alımı başvuruları hala devam ediyor. Özele büro memuru alımları için ise, Bir çok ilan bulunmakta olup her daim başvurusu geçen ilanların yerine yeni ilanlar yayımlanmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıları kullanarak ilgili ilanlara ulaşabilirler.

Kamu Büro Memuru alımı detayları için Buraya Tıklayınız.

Özele Büro Memuru alımları detayları için Buraua Tıklayınız. Özele alımlarda bağlantıya tıkladığınız ilgili ekran açıldığında İŞKUR başvuru sistemi platformuna ulaşacaksınız. Bu kapsamda ilgili ekranda bulunan MESLEK kımına Büro Memuru azıldığıdnda ilgili ilanlara ulaşılabilmeketdir.

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.