Su ve Kanalizasyon İdaresi memur alımı için ilan yayımladı. Söz konusu memur alımı ilanına göre Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı yapacaını bildirdi. Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere İlk defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama yönetmeliği ile düz memur alımı gerçekleştirilecektir.

Memur Alımı Kontenjan Detayları Nedir?

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesine alımını yapacağı memur adaylarından genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

Başvuru İçin Özel Nitelikler Nelerdir?

Su ve Kanalizasyon İdaresi memur alımında özel olarak adaylardan, KPSS, Yaş ve Eğitim Şartları aranacaktır. Buna göre,

KPSS Şartı: KPSS için 2022 Yılında yapılan puanlar kulanılacak. Bu kapsamda adayların 2022 yılında yapılan KPSS den lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Eğitim Şartı: En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin yukarıda tabloda belirtilen alanlarından mezun olmuş olmak gerekmektedir.

Ayrıca Daha önce görev yapılan Kamu Kurum ve Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Düz Memur alımında adaylar başvurularına Aralık ayı içerisinde gerçekleştirecektir. Buna göre;

Başvuru Tarihleri: 12 - 16 Aralık 2022

Başvuru Adresi:Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi/BURSA

İLANIN TAM METNİ