Kültür ve Turizm Bakanlığı Memur Alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 165 kişilik boş kadro ile Memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda başvurusu başlamış olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

165 Memur Alımı Yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu 165 memur alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar ; 2 Mimar, 6 Mühendis22 Büro Personeli, 60 Koruma ve Güvenlik Görevlisi60 Temizlik Görevlisi, 15 Bahçıvan kadrosunda gerçekleştirilecektir. Alımlar İstanbulda bulunan merkeze yapılacak.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Bakanlık memur alımına KPSS Şartı, Yaş şartları aranacak. Ayrıca kadrosuna özel niteliklerde istenecektir. Tüm bu nitelikleri sağlayan Erkek veya Kadın adaylar başvuruda bulunabilecektir. Şartların tamamına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/kultur-bakanligi-165-sozlesmeli-personel-alimi-2023-lise-on-h44022.html

Başvuru Süreci Başladı!

İlan geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan başvurusu 17 Mart 2023 tarihi ile başlamıştır. Tüm başvuru niteliklerini sağlayan adaylar başvuru yapabilecek. EN geç 31 Mart 2023 tarihine kadar başvuru alınacak olup başvurular sadece Elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvuru Adresi: https://www.turkiye.gov.tr/kultur-ve-turizm-kariyer-kapisi-is-alim

Başvuru Adımları Nedir?

Yukarıdaki görselde bulunan adımları inceleyerek başvuru yapabileceksiniz. İlgili adımlarda sonra pozisyon seçimi ve bilgileri doldurarak başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

Arşiv Araştırması Yapılacak!

Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3’üncü maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır, (Söz konusu arşiv araştırmasının olumlu gelmesi halinde ilgililerin atamaları yapılacaktır.)

BAKANLIK İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim