İlgi gören bankacılık ilanları listesine Akbank da katıldı. Resmi web adresinde kariyer alanı üzerinden duyurular gerçekleştiren Akbank, belirtilen kadrolara personel alımları yapıyor. Çok sayıda personel alımının yapılacağı bu alımlarla alakalı bilgilendirmelere ve pozisyonlara aşağıdan göz atabilirsiniz. Akbank tarafından yayımlanan ilanlara resmi web adresi üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Ayrıca diğer bankalarda olduğu gibi yalnızca kendi sitelerinden değil özel kariyer sitelerinden de personel alımları her bankaya yönelik olarak yapılmaktadır.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

ENGELLİ GENEL MÜDÜRLÜK ALIMI
ENGELLİ GİŞE YETKİLİSİ ALIMI
ENGELLİ ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ ALIMI
GİŞE YETKİLİSİ-GÜNEYDOĞU ANADOLU  
GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL ANADOLU        
GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL AVRUPA
İNGİLİZCE BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ
YARI ZAMANLI GİŞE YETKİLİSİ
YARI ZAMANLI TAKIM ASİSTANI

Yukarıda da görüldüğü üzere çok sayıda bölge için Akbank tarafından banka personeli alımları yapılmaktadır. Bu ilanlara başvuru yapacak adayların; kamu haklarından mahrum edilmemiş olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, yüz kızartıcı bir suç nedeniyle hüküm giymemiş olması, sorumluluk bilinci yüksek olması, en az önlisans mezunu olunması, kamudaki görevinden disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamış olması, dış görünüşüne özen göstermesi, saatlerine dikkat edecek olması, kendini geliştirmeye açık olması şeklinde özetlenebilecek şartları barındırması istenecektir.

TÜM BANKACILIK İLANLARI CEBİNE GELSİN!

İŞİN OLSA uygulamalarımızı indirerek tüm bankacılık ilanlarından anında haberdar olabilirsiniz.  Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim