Adalet Bakanlığı Personel ve Memur Alımı ilanları yayımlanıyor. 

2020 yılı için ilanlar yayımlanmaya başladı. Şimdilik 3 farklı ilan yayımlandı ve 855 memur personel alımı yapılacak. Bu yönde Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için Adalet Bakanlığı ilanları hakkında detayları aktaracağız.

Adalet Bakanlığı 855 kişilik kadro ile sözleşmeli personel, Taşra ve Merkez Teşkilatına personel Alımı ve İdare memuru unvanında 400 memur alımı yapacağını bildirdi. İşte detaylı kadro dağılımı:

ADALET BAKANLIĞI 855 PERSONEL MEMUR ALIMI KADROLARI:

37 Sözleşmeli Personel Alımı: Adalet Bakanlığı 4 farklı grupta sözleşmeli personel almı yapacak. Bu yönde A, B,C ve D guruplarına toplamda 37 sözleşmeli personel alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

418 Personel Alımı: Bakanlık 418 kişilik boş kadro ile Merkez Teşkilatına 12 istatistikçi, 3 mimar, 2 diyetisyen, 1 şehir plancısı kadrolarında alım yapılacak. Taşra Teşkilatına ise 144 psikolog, 100 pedagog ve 156 sosyal çalışmacı kadrolarına sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılac. İlan hakkında detaylı bilgii için Buraya Tıklayınız.

400 Memur Alımı: Adalet Bakanlığı 100 Kadın ve 300 Erkek aday olmak üzere toplamda 400 İdare Memuru Alımı yapacak. Şartlar ve detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU YAPACAK KADIN ERKEK ADAYLAR BURADA. TIKLA SENDE KATIL VE İLANLARI TAKİP ET

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adalet bakanlığı alımını yapacağı adaylardan genel olarak şu şartları arayacak:

  • En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak.
  • Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak,
  • Türk Vatandaşı olmak,
  • 18 Yaşını Doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak, 
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde en az 70 puan almış olmak 

şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı 37 Sözleşmeli Personel Alımı başvuruları en geç 18 Kasım 2020 tarihine kadar. 418 Personel alımı başvuruları en geç 25 Kasım 2002 tarihine kadar ve 400 Memur alımı başvuruları 27 kasım 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 11 Aralık 2002 tarihine kadar yapılacaktır.

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREREK ANINDA HABERDAR OLABİLİRSİNİZ.

Android İşin Olsa Uygulamamız

İOS İşin Olsa Uygulaması