Ticaret Bakanlığı memur alımı sonuçları açıklandı. merakla beklenen sonuçlar az önce Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanarak adaylara duyuruldu.

Ticaret bakanlığı 2021 yılı kapsamında 750 Muhafaza Memuru Alımı yapacağını bildirmişti. Bu yönde alımlar 25 farklı ilde yapılrak başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar sonuç beklemem arayışındaydı. Sonuçlar Eylül ayı itibari ile açıklandı ve adaylara müjde olarak paylaşıldı.

2021 MUHAFAZA MEMURU ALIMI SONUÇLARI!

Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru alımları KPSS puanı ile yapılıyordu. Adayların değerlendirmeleri KPSS puanına göre yapıldı ve en yüksek puanı alan Erkek ve Kadın adaylar açıklandı. Adaylar Ticaret Bakanlığı tarafından yapılacak Fiziki yeterlilik sınavına katılacaklar.

KPSS TABAN VE TAVAN PUANLAR BELLİ OLDU!

Aynı Zamanda Ticaret Bakanlığı Muhafaza memuru alımı sonuçları ile birlikte KPSS puanlrıda paylaşıldı. Ticaret bakanlığı tarafından gelen duyuruya göre Kadın Erkek Taban ve Tavan puanlar şöyledir:

Erkek Muhafaza Memuru Adayı KPSS Puanları:

  • Tavan Puan: 89,85146 KPSS Puanı
  • Taban Puan: 72,31136 KPSS Puanı

Kadın Muhafaza Memuru Adayı KPSS Puanları:

  • Taban Puan: 72,30105 KPSS Puanı
  • Tavan Puan: 90,45329 KPSS Puanı

SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Adaylar KPSS puanı sırasına göre Fiziki yeterlilik sınavına katılacaklar.Bakanlık tarafından yapılan açıklama ile Kadın Adaylar 13 - 15 Eylül 2021 tarihleri arasında, Erek Adaylar 15 Eylül 2021 tarihi ile 19 Eylül 2021 tarihleri arasında belirli saat aralığında sıra ile sınava katılacaklar.

SINAVA GELİRKEN GETİRİLECEKLER:

Adaylar fiziki yeterlik sınavına katılabilmeleri için Aile Hekimliğinden alacakları “fiziki yeterlik sınavına katılabilir” ibareli tek hekim raporunu sınav esnasında görevli personele ibraz etmek zorundadır. Rapor ibraz etmeyen adaylar fiziki yeterlik sınavına alınmayacaktır.

Boy şartını taşımayan adaylar fiziki yeterlilik sınavına alınmayacaktır.

Sınav yapılan tarihler arasında Covid 19 testi pozitif olan ve karantina altında olan adaylar sınava alınmayacaktır.

Temaslı olarak karantina altında olan adaylar ile fiziki yeterlik sınav tarihinin en geç son günü itibari ile tedavisi tamamlanarak karantina süresi biten adaylar fiziki yeterlik sınav tarihinin son günü gerekli tedbirler alınarak söz konusu sınava alınacaktır.

Adaylar sözlü sınavda yanlarında T.C kimlik belgesi ve HES kodu bulundurmak zorundadır.

Adaylar fiziki yeterlilik sınavına kendi spor ekipmanları (spor ayakkabı, eşofman takımı vb.) ile katılacaktır.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

Fiziki Yeterlilik sınavından başarılı olan adaylar Ticaret Bakanlığı tarafından yapılaak Sözlü sınavlara katılacaklar. Sözlü sınavda geçerli puan alanların atama işlemleri yapılacak.

2021 Muhafaza Memuru Puan ve Kadın Erkek Fiziki Yeterlilik Parkuru

Muhafaza Memuru Alımı Sınav Talimatları ve Sözlü Sınav Konuları Nedir?