Kamu kurum ve Kuruluşlarına memur alımı için yeni ilanlar yayımlandı. Her geçen gün yayımlanan yeni memur alımı ilanlarına göre 10 kasım 2021 tarihi ile 5 Kuruma 40 memur alımı yapılacağı açıklandı. Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 40 Memur Alımı yapılacak.

10 KASIM İLE ALIM YAPACAK KURUMLAR VE DETAYLARI:

Resmi Gazete'nin 10 Kasım 2021 tarihi ile yayımlanan ilanları ile 5 Kamu Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 40 Memur Alımı yapacaklarını bildirdiler. Bu yönde 10 Kasım 2021 ilanları şöyledir;

1 Kurum: Kamu Denetçiliği Kurumu:

KDK bünyesine 20 Memur Alımı için ilana çıktı. Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı pozisyonunda 2 farklı alanda Yazılı ve sözlü sınav ile Memur Alımı yapılacak. KPSS'den P4, P33 veya P38 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Kamu Denetçiliği 20 Uzman Yardımcısı Alımı İlanı Detayları

2. Kurum: Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu:

SEDDK ( Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ) 15 Uzman yardımcısı alımı yapacak. ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavının KPSSP1, KPSSP2, KPSSP18, KPSSP28, KPSSP47, KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden 80 (seksen) ve üzeri puan almış olmak şartı ile 15 memur alımı yapılacak.

SEDDK 15 Memur Alımı İlanı Detayları

3. Kurum: Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Kültür Bakanlığına KPSS ve YDS Puanı ile 2021 yılı kasın ayı sözleşmeli Bilişim Personeli alımı ilanı yayımlandı. 2 kişilik kadro ile 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 1 Kıdemli Sistem Uzmanı alımı yapılacak.

Kültür Bakanlığı Personel Alımı İlanı Detayları

4. Kurum: Bahçeli Belediyesi;

Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında9. dereceli kadroya 1 Ayniyat Memuru ve 1 Ambar Memuru alımı yapılacak. Ön Lisans mezunu olanlar başvuru yapabilecek olup KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Bahçeli Belediyesi Memur Alımı İlanı Detayları

5. Kurum: Gürçeşme Belediyesi;

İlk Defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama yönetmeliği ile 1 kişilik boş kadro ile Veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. KPSS için adayların Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacak.

Gürçeşme Belediyesi Memur Alımı İlanı Detayları