Bir çok kurum Ağustos ayında memur personel alımlarına devam ediyor. Sizde Ağustos ayı memur personel alımlarını kaçırmayarak başvuruda bulunmak istiyorsanız ilanımızı inceleyiniz.

Bir çok Kamu Kuruluşu veya Kamu Kurumu bünyelerindeki çalışan memur personel ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı farklı bölgelerde, farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda çok sayıda memur personel alacak. Alımlar en az lise mezunu olmak üzere, Önlisans, Lisans ve üniversite mezunu gibi gerçelşecek. Ağustosta alım yapacak bazı kurumlar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Ulaştırma bakanlığı gibi kurumlar veya bazı kuruluşlar Ağustosta alım yapacak.  Bazı kurumlar alımlarında KPSS şartı ararken bazı Kurumlar ise KPSS şartı aramıyacaktır. ÖSYM, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı alımlarında KPSS şartı aramıyor.

Başvurular Nasıl Yapılacak ?

Ağustos ayında alım yapan kurumlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, öncelikle aşağıdaki verdiğimiz kurumların sayfalarını açarak genel nitelikleri ve diğer bilgileri inceleyerek, eğer istenilen şartlara uygun adaysanız başvurularınızı sayfanın en alt kısmında bulunana başvuru bilgilerini inceleyerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ancak başvurularınız ilanın alım tarihleri içerisinde gerçekleştirmeniz çok önemlidir. Aksi taktirde yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Ağustos Ayında Alım Yapacak Kurumlar;

Adalet Bakanlığı 2 Bin 200 Kişi Alacak

SGK 60 Memur Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı

ÇSGB KPSS Şartı Olmadan Personel Alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı 2016

ÖSYM KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı 2016

Adalet Bakanlığı 149 Memur Personel Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Bin Personel Alacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı