Yüksek Seçim Kurulu personel alımı için başvuru süreci başladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 53 Kamu Personeli alımı gerçekleştirilecek. Buna göre yayımlanan ilana göre YSK 657 sayılı Devlet memurları kanununa göre 4/A maddesine göre kadrolu olarak 53 personel alımı yapacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan için şartları ve diğer bilgileri sizlerle haberimizde paylaşacağız.

YSK Hangi Kadrolarda Personel Alacak!

Yayımlanmış olan ilana göre Yüksek Seçim Kurulu 53 kişilik kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında Taşra Teşkilatına 48 Zabıt Katibi ve merkez Teşkilatına 5 Hizmetli alımı gerçekleştirecek. Başvurular 34 farklı şehir için gerçekleştirilecek.

Buna göre Alımlar " Adıyaman, Ağrı, Ankara, Artvin, Aydın, Btlis, Çankırı,Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Malatya, Manisa, Muş, Nevşehir, Ordu, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Kırıkkale, Şırnak, Ardahan, Karabük" şehirlerinde personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci Başladı!

YSK kamu personeli alımı başvuruları Bugün 31 Ağustos 2022 tarih isaat 10:00 itibari ile başladı. Başvurular 10 gün sürecek olup en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır.

Başvurular sadece e-Devlet şifresi ile YSK kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Başvuruda dikkat etmeniz gereken adımlar aşağıdaki nbağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/ysk-53-memur-alimi-basvurusunda-dikkat-etmeniz-gerekenler-h42639.html

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adaylardan genel olatak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

SONUÇLARDAN VE GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN İŞİN OLSA MOBİK UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA