Tarım ve Orman Bakanlığı perosnel alımı yapıyor. 2022 yılı kapsamında yayımlanmış olan KPSS 2022/13 sözlşemeli personel alımı tercih kılavuuz ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre. Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere fakrlı şehirlere de bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere Temizlik Personeli alımı gerçekleştirilecek. Alımlar lise mezunu adaylardan yapılacak.

201 temizlik Görevlisi Alımı Kontenjan Dağılımı!

Bakanlık yayımladığı tercih kılavuzuna göre KPSS 2022/13 kapsmaında sözleşmeli personel alımı ilanına göre 201 kişlik kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Buna göre alımlar,

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Tarım ve Orman Bakanlığının temizlik görevlisi alımı ilanına başvurular 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki kanunlar kapsamında yapılacak. Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak gvenlik soruşturması ve arşiv arştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlüşlüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

Öte yandan 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmak gereklidir. Ayrıca nitelik koduna göre,

2001 Nitelik kodu ile başvuru yapılacak olup nitelik olarak, Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak gerekmektedir.

Tercihler Ne Zaman Yapılacak?

Yayımlanmış olan tercih kılavuzu için süreç 16 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Aralık 2022 tarihine kadar tercihler yapılmış olması gerekmektedir. Tercihler ÖSYM AİS sistemi üzerinden yapılacaktır.

TERCİH KILAVUUZ BURADA

8400 TL Maaş İmkanı!

Kamuda hizmet vermekte olan temizlik görevlisi maaları açıklandı. Mezuniyete bağlı olan temizlik görevlisi maşşları 8400 TL den başlıyor. Aşağıdaki ilgili haberden temizlik görevlisi maaşlarını inceleyebilirsiniz.