Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1800 kamu personelş alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. KPSS tercih kılavuzu ile yapılan alımlar için ÖSYM beklenen sonuçları açıkladı. 

KPSS Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde Taban ve Tavan puanlar belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı atamalarına göre 1800 kişi de atandı. En düşük 64 ve en yüksek 94 puan ile atama yapıldı.

KPSS Tavan ve Taban Atama Puanları Belli Oldu!

Tarım ve Orman Bakanlığı atama sonuçları açıklandı. Tavan ve Taban puanlara göre 1800kamu personeli alımı yapıldı. Atamalarda hiç boş kadro kalmadı. 

Lise Mezunu Atama Puanları:

Taban KPSS Puanı 72,87423 Oldu ve Atamalar Laborant Pozisyonunda Tarım ve Orman Bakanlığı Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müd. Kırklareli / Taşra Yapıldı.

Tavan KPSS Puanı 87,36508 Oldu ve Atamalar Teknisyen (Veteriner Sağlık) Pozisyonunda Tarım ve Orman Bakanlığı Şırnak İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü / Taşra Yapıldı.

Ön Lisans Mezunu Atama Puanları:

Taban KPSS Puanı 72,61112 Oldu ve Atamalar Tekniker (Ziraat) Pozisyonunda Tarım ve Orman Bakanlığı Erzincan İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü / Taşra Yapıldı.

Tavan KPSS Puanı 88,30554 Oldu ve Atamalar Tekniker (Ziraat) Pozisyonunda Tarım ve Orman Bakanlığı Bingöl İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü / Taşra Yapıldı.

Lisans Mezunu Atama Puanları:

Taban KPSS Puanı 64,77541 Oldu ve Atamalar Büro Personeli Pozisyonunda Tarım ve Orman Bakanlığı Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü / TaşraYapıldı.

Tavan KPSS Puanı 94,15330 Oldu ve Atamalar Veteriner Hekim Pozisyonunda Tarım ve Orman Bakanlığı Uluslararası Hayvancılık Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü Lalahan/Ankara / Taşra  Yapıldı.

Editör: TE Bilisim