Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları memur personel alımlarına devam ediyorlar. Son zamanlarda yayımlanan ilanlara göre KPSS puanı veya KPSS şartı olmadan alım yapacaklarını bildirdiler. Bu yönde KPSS puanı ile farklı ve KPSS'si farklı pozisyonlar için memur personel alımı yapılmaktadır. Bu yönde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde tüm detayları aktaracağız.

KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIMI DETAYLARI:

Yayımlanana SYDV Memur Personel Alımı ilanına göre Eskişehir mahmudiye SYDV bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Büro Görevlisi pozisyonunda alım Yapacak. 

Başvuru Şartları Nedir?

KPSS Puanı ile memur personel alımlarında adaylardan, Türkiye umhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, ÖSYM tarafından 2019 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaki Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrım olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

Başvurular:

skişehir mahmudiye SYDV Büro memuru alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları zorunludur. Bu kapsamda başvurular en geç 03 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir.

KPSS ŞARTI OLMADAN PERSONEL ALIMLARI:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanuşma vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlrda KPSS şartı olmadan personel alımı yapmaktadırlar. Bu kapsamda da alım niteliği işçi ve personel niteliğindedir.

Buna göre, Düzce Gölkaya SYDV 1 Hasta ve Yaşlı Bakım elemanı alacak. İzmir Bergama SYDV 4 Hasta ve yaşlı Bakım Elemanı alacak. Konya Akören SYDV ise Temizik işçisi alımı yapacaını bildirdi.

Başvuru Şartları Nedir?

KPSS şartı olmadan alım yapacak SYDV'ler adaylardan, En az ilkokul mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorıunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hkümlülüğü olmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 ile 50 yaşlarında olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Başvurular:

Adaylar başvurularını ilgili SYDV lere giderek istenen belgeler ile birlike şahsen başvuru yapmaları gereklidir. Başvurılar ise yıl sonuna kadar ve Ocak ayının ilk haftası ile sonlandırılması gereklidiir.