Sağlık Personeli Alımı ilanını bekleyenlere müjde. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 40 bin Sağlık personeli alımı müjdesinden sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da konu hakkında detayları paylaştı. Cumhurbaşkanı Külliyesinde toplanan kabine toplantısı sonrası Basın mensuplarına 40 bin personel alımı açıklaması yaptı.

Sağlık Çalışanları Ne Bekliyor?

Sağlık Bakanı yaptığı açıklama da 40 bin personel alımı yapılacağını doğruladı. Sağlık Personeli Alımı ilanı bekleyen adaylar için büyük müjde olan açıklama sonrası adayların beklentileri gelmeye başladı bile.

Bu yönde adayların tek beklentisi Adil bir alım olması oldu. Ayrıca adaylar 40 bin kişilik kadro ile Sözleşmeli personel kadrolarında ve hastanelere işçi kadrolarında alım yapılmasını bekliyor.

Sağlık Bakanı 40 Bin Sağlık Personeli Alımı Kontenjan Açıklaması Yaptı!

Bakan Fahrettin Koca Kabine Toplantısı sonrası Basın Mensuplarının " 40 bin personel alımı detayları belli oldu mu" sorusuna yanıt vererek kontenjanlar hakkında bilgi paylaştı.

Fahrettin Koca " Sağlık Bakanlığı bünyesinde alınacak 40 bin personele ilişkin detaylar belli oldu mu?" sorusunun yöneltildiği Koca, sınıflandırmanın yapıldığını, belirterek ilerleyen günlerde yeni açıklamaların yapılacağını bildirdi.

Alım Yapılacak Kontenjanlar Belli Mi?

Sağlık Bakanı kontenjan açıklamasında hangi alanlarda alım yapılmayacağını bildirmese de geçtiğimiz dönemlerde yapılan alımları ele alacak olursak Personel Alımları Sözleşmeli Personel ve İşçi kadrolarında olacak.

2022 Yılı 40 bin Personel Alımı Kontenjan Dağılımı ve Başvuru Şartları

40 Bin Personel Alımı İlanı Ne Zaman Yayımlanır?

Sağlık bakanının açıklamasından sonra adayların akıllarında kalan tek soru ilanın ne zaman yayımlanacağı oldu. Bu yönde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilerleyen günlerde konu hakkında açıklama yapacağını belirtirken tahmini olarak ilanın 2022 yılı Mart aylarında yayımlanması beklenmektedir.

İlandan ve Gelişmelerden haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA