SERKA Personel Alımı ilanı 10 Haziran 2022 tarihinde yayımlandı. İlan yayımlanarak Başvuru şartları ve detayları belli oldu. Bu kapsamda SERKA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı ilan ile 3 Uzman Personel alımı yapılacağını bildirdi.

SERKA Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde hizmet vermekte olup bu bölgelerde olmak üzere personel alımı yapılacak.

Kalkınma Ajansı Personel Alımı Şartları Nelerdir?

SERKA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. Maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise Eğitim, KPSS ve diğer şartlar aranacak.

KPSS Puanı İle Başvuru Şartları:

Ajansa KPSS Puanı ile başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 80 puan almış olmaları gereklidir.  Öte yandan YDS’den İngilizce dilinden en az C düzeyinde puana sahip olmaları gerekmektedir.

KPSS siz Personel Alımı Şartları Nelerdir?

KPSS Şartı olmaksızın personel alımına başvuru yapacak adayların deneyimi olması gereklidir. Aynı zamanda yukarıdaki tabloya göre YDS den puan almış olmaları gerekmektedir.

SERKA Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Kalkınma Ajansı Personel alımı başvuruları Temmuz ayında başlayacak. Bu kapsamda 1 temmuz 2022 tarihi ile başlayacak olan başvurular en geç 12 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece ilana Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden başvurabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ