Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı olan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 4 Temizlik görevlisi alımı yapacak.

Alımlar Sözleşmeli olarak 4/B kapsamında olarak herhangi bir Mülakat yapılmaksızın KPSS Puan sırası ele alınacaktır.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Bakanlık temizlik görevlisi pozisyonu ile bünyesine 4 Kişi alacak. Alımlar " Destek Personeli  ( Temizlik ) " kadrosunda Kadın Erkek adaylardan gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca özel nitelikler ise,

  • İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek,
  • Temizlik görevini devamlı yapmasına mani olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Enerji Bakanlığı personel alımı başvurusu 27 Mart 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 5 Nisan 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece Online olarak gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim