Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre DSİ 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre iatihdam edilmek üzere 196 personel alımı gerçekleştirilecek. Bu yönde lise mezunu adaylardan başvuru alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar içn haberimizde ilan bilgisini paylaşacağız.

196 Personel Alımı Başvurusu Başladı!

Devlet Su İşleri personel alımı için süreç 20 Temmuz 2022 tarihi ile başladı. Bu doğrultuda adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece DSİ kariyer adresi üzerinden İnternet'ten yapılacaktır.

Başvuru Süreci: 20 Temmuz 2022 - 30 Temmuz 2022

Başvuru Ekranı: https://www.turkiye.gov.tr/devlet-su-isleri-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

KPSS En Az 55 Puan Almış Olmak Şart!

Temizlik Personeli alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların Lise seviyesinde 2020 yılı KPSS Puanından P94 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Genel Şartları Nedir?

Başvuru için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında olmak üzere " Türkiuye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacalk Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Bunun dışında 18 yaşını tamamlamış olmak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

40 ŞEHİR KONTENJAN DAĞILIMI BURADA: https://www.isinolsa.com/personel-alimi/dsi-2022-yili-kpss-55-puan-ile-196-temizlik-personeli-alim-ilani-h42283.html

Başvuru Sonucunda Mülakat Yapılmayacak!

Başvurular KPSS Puanı ile yapılacağından Değerlendirmede de KPSS Puanı esas alınmak üzere gerçekleştirilecek. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme kullanılacak. Ayrıca yine KPSS Puan sırası ile 4 kat Yedek aday belirlenecektir.