Kamuya kurumlar veya kuruluşlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 1057 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Söz konusu ilanlar geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan başvuru süreci başladır. Buna göre KPSS 60 Puan İle Personel Alımı ve KPSS siz Personel Alımı ilanlarını sizlere haberimizde aktaracağız. Söz konusu alımlar Belediyeler ve Bakanlıklar tarafından yapılacak.

Başvuru Süreci 22 Mart 2021 Tarihi İle Başladı!

kamuya 1057 personel alımı için başvuru süreci 22 Mart 2021 tarihi itibari ile başladı. Bu yönde adaylar başvurularını aynı hafta içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanların detaylarını aktaracağız.

KPSS 60 Puan İle Başvurusu Başlayan Kamu Kurumları:

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlar için kamuya KPSS En Az 60 puan ile memur alımı yapılacak. İşte ilgili ilanlar.

Van İpekyolu Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 60 KPSS Puanı ile Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda Van İpekyolu belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Zabıta Memuru Alımı yapacak. Söz konusu ilana göre Genel idare Hizmetleri sınıfında Kadın 4 ve Erkek 26 olmak üzere 30 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Başvurular en geç 26 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 81 Kamu Personeli Alımı:

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 81 kişilik boş kadro ile 56 Erkek ve 25 Kadın aday içerisinden Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Alımlar İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne yapılacak. Başvuru için adayların KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. İlana başvurular en geç 02 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Pamukkale Üniversitesi:

Üniversiteye Lise Mezunu: 10 Hemşire, Ön Lisans Mezunu: 1 Röntgen Teknisyeni, 4 Sağlık Teknikeri ve 1 Diğer Sağlık Personel Lisans Mezunu: 33 Hemşire, 1 Avukat olmak üzere toplamda 51 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Boğaziçi Üniversitesi Yüksek Maaşlı Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Şalpazarı Belediyesi Kadın Erkek Tekniker Alımı İlanı Yayımladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi:

Üniversiteye 20 kişilik boş kadro ile sağlık personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda, Lise Mezunu: 7 Hemşire, Ön Lisans Mezunu: 1 Sağlık Teknikeri ve 2 Rötgen Teknisyeni, Lisans Mezunu: 10 Hemşire alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Rekabet Kurumu:

Kurum bünyesindeki eksiklii karşılamak üzere lisans mezunları içerisinden 30 memur alımı yapılacak. Alımlar, Rekabet Uzman Yardımcılığı alımlarında 15 genel, 10 Hukuk ve 5 Bilişim alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

KPSS Şartı Olmadan Alım Yapacak Kamu Kurumları:

Çay İşletmeleri ( ÇAYKUR ):

Çaykur bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı bölgelerde olmak üzere 500 kişilik boş kadro ile İşçi Alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde yapılacak. Bu kapsamda Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme Teknolojisi bölümü mezunu 200 geçici çay eksperi ve noter kurası ile 300 geçici beden işçisi (tahmil tahliye) alınacaktır. Başvurular en geç 26 Mart 2021 tarihine kadar yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi farklı birimlerinde görevlendirmek üzere 5 farklı biriminde 423 işçi alımı yapacak. Buna göre Alımlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 56, DİSKİ ( Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi ) 87, Kayapınar Belediyesi 130, Yenişehir Belediyesi 100, Sur Belediyesi 50 olmak üzere KPSS şartı aramaksızın kura ile 423 işçi personel alınacak. Başvurular en geç 24 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine bağlı olan Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için 23 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvuru şartları ve ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi:

MSGSÜ farklı alanlarda olmak üzere 88 kişilik boş kadro ile işçi alımı yapılacak. Alımlar, 54 Güvenlik Görevlisi, 21 Temizlik Görevlisi, 7 Engelli Temizlik Görevlisi, 6 Bakım-onarım hizmetleri personeli kadrolarında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kültür Bakanlığı KPSS baraj Puanı Olmadan Yeni İşçi Alımı İlanı Yayımladı!

Necmettin Erbakan Üniversitesi:

Üniversiteye 11 kişilik boş kadro ile KPSS şartı olmaksızın 6 Güvenlik görevlisi ve 5 temizlik görevlisi alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri İŞKUR İle Büro Memuru ve Personel Alacak!

İş Bankası 2021 Yılı Banka Memuru Alımı ( Uzman Yardımcısı ) İlanı Yayımladı!

KAMU VE ÖZELE DİĞER TÜM MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA