TÜSEB Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığı geçtiğimiz gün önemli bir ilanı kamuoyua duyurdu. İlgili ilanda idari büro görevlisi alımı yapacağını belirtti. Buna göre adayların en yoğun rağbet gösterdiği kadrolardan birisi büro görevlisidir. Büro görevlisi personeller masa başında bilgisayar üzerinden çalıştıklarından dolayı yoğun rağbetler yaşanmaktadır. Buna göre TÜSEB idari büro görevlisi olarak istihdam edecek toplam 37 personel alımı yapacağını müjdeledi. Ataması az olan İİBF ve mühendislik fakülteleri içinde ayrı kadrolar çıkıldı. Buna göre ön lisans ve lisans mezunları için atama var.

Aranan Şart Var Mı?

37 idari büro görevlisi alımı yapılmakta olup ilanlarda adayların istenilen bölümlerden mezun olmak (ilana göre değişiyor) bu bölümler önlisans ya da lisans olarak belirtilmiştir ve bazı kadrolar içinde YDS dil şartı bulunmaktadır. Bu şartlar haricinde birkaç kadro hariç özel şart bulunmamaktadır. İİBF mezunları ve mühendislik fakültesi mezunları içinde ayrı ayrı kadrolar açıldı.

Nasıl Başvuru Yapılır?

TÜSEB 37 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılmakta olup adayların detayları öğrenmek için son başvuru tarihinden önce en yakın İŞKUR hizmet noktalarına gitmesi ve müracaatlarını tamamlaması gerekiyor. 8 Ocak 2021 saat 23.59 itibari ile ilana başvurular kapatılacaktır.