Devlet bankalarından birisi olan Vakıfbank bilindiği üzere şubelerdeki ihtiyaca göre memur alımları gerçekleştirmektedir. İlanlara başvurular öz geçmiş bırakın bölümünden ya da sınav ile yapılmaktadır. Buna göre Vakıfbank aktif olarak memur alımı yapıyor. Adayların yoğun rağbet gösterdiği ilana müracaatlar sürmekte olup 8 Ocak (dahil) başvurular sona erecek. Başvuru yapmayan özellikle İİBF ile mühendislik fakültelerinden mezun olan adayların müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 28 Aralık - 8 Ocak 2021
Sınav Tarihleri: 7 Şubat 2021

Yukarıda belirtilen tarihlerde adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmekte olup sınav ise 7 Şubatta yapılacaktır adayın buna da katılım sağlaması gerekiyor.

Öte yandan Vakıfbank memur alımı sınavı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Diyarbakır, Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzurum şehirlerinde yapılacaktır. İlan açıktan atama yöntemi ile yapıldığı için çok sayıda aday bu ilanları kaçırmakta ve pozisyonlar 65 - 70 - 75 gibi puanlar ile kapatmaktadır. Özellikle İİBF ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin kaçırmaması gerekmektedir.

Vakıfbank memur alımından adaylar aldıkları puanlara göre yerleştirilecek olup en yüksekten en düşüğe doğru sıralama yapılacaktır. Vakıfbank sınavı Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacağı için sınavın 70 TL'lik ücreti bulunmaktadır. Yani başvurular https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ linkinden yapılmaktadır. Adayların hemen Anadolu Üniversitesi sınav bölümüne üye olması ardından ise sınava başvurusunu tamamlaması gerekmektedir. Daha detaylı bilgiyi mobil uygulamamızda sunduk indirerek öğrenebilirsiniz.

RESMİ İLAN İÇİN BURAYA GİRİNİZ

TANITIM KILAVUZU İÇİN BURAYA GİRİNİZ

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan