Haziran ayına girdiğimiz şu günlerde devlet kamu kurum ve kuruluşlarında personel alımı ilanları da hız kazanmış gibi görünüyor. Türk Patent ve Marka Kurumu iştiraki Türk Sınai Mülkiyet Değerleme ve Danışmanlık Hiz. A.Ş. kapsamında 20 mühendis alacağını ilan etti. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda talep edilen evraklar ve başvuru tarihleri açıklanmış olmakla birlikte başvuruda bulunacak olan adayların bu formları tam doldurmaları gerekmektedir.

Türkiye Patent Enstitüsüne yapılacak olan alımda 20 sınai mülkiyet danışmanı yani mühendisalımının yanında ayrıca 5 de hukuk, işletme, iktisat, maliye ve muhasebe bölümlerinden mezun olan mülkiyet danışmanı alımı yapılacaktır. İlana son başvuru tarihi 12 Haziran 2019 olmakla birlikte adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar ve adayların sağlamaları gereken başvuru yöntemi şu şekildedir:

  • Mülakata girmek isteyenler iş talep formu ve talep edilen evrakları doldurarak başvuru yapmak zorundadır.
  • Başvurular [email protected] adresine başvuru formunda beyan edilen e-posta adresinden gönderilecek olup başvurunun kayıt altına alındığına dair firmamız tarafından başvuru sahibine dönüş yapılacaktır.
  • Yapılan başvuruda adayların bilgilerini eksiksiz doldurması gerekiyor.
  • Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
  • Mülakat sınavını kazananlar 2 aylık deneme süresine tabii tutulacaktır.

Şartları kabul eden ve ilana başvurmak isteyen adayların açıklanan kılavuz doğrultusunda başvuru yapmaları gerekmektedir. İlgili ilana başvurmak ve şartlara ulaşmak için aşağıdaki ilana tıklayabilirsiniz.