Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine 2 kişilik boş kadrosu ile, 1 Süs Bitkileri Yetiştiricisi ve 1 Tarım İşçisi ( Tarım Ürünleri ) alımı yapacak. Ayrıca alımlar Normal Statüde olan adaylar kapsayacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bakanlık alımlarını Yalova Merkez'de bulunan birimine yapacak olup adaylardan, En az ilkokul ve en fazla lise mezunu olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Mesleğinde 5 yıl deneyim sahibi olmak, Askerliğini yapmış veya akserlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup başvurular alınmaktadır. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular sonrasında adaylara Noter kurası ile değerlendirme yapılacak olup ilgili noter kurası 26 Mart 2020 tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır.

Tarım İşçisi İlanının Tam Metni

Süs Bitkileri Yetiştiricisi İlanının Tam Metni