SGK Personel alımı için geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şehirlerde ve kadrolarda olmak üzere 45 Personel Alımı yapılacak.

Bu yönde Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri genel Müdürlüğü kayıt dışı istihdam mücadele daire başkanlığında görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi” bünyesinde, Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı sözleşmeli olarak yapılacak.

Hangi Şehirlerde Personel Alımı Yapılacak?

SGK Proje kapsamında olmak üzere İstanbul, Ankara, Aydın, Denizli, Samsun, Kahramanmaraş, Şanlıurfa illerinde yapılacak.

Hangi Kadroya Kaç Personel Alınacak?

SGK 45 kişilik boş kadro ile 8 Yerel Takım Lideri (Yerel Ofis Ekibi), 8 İdari İşler Görevlisi (Yerel Ofis Ekibi), 29 Operasyon Görevlisi (Yerel Ofis Ekibi) alımı yapılacak.

Seçme Sınavı Yapılacak

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi kapsamında SGK alımını yapacağı 45 personel adayını seçme sınavı ile bünyesine dahil edecek. Söz konusu proje “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu” çerçevesinde yürütülecektir.

Genel Başvuru Şartları:

Seçme sınavına katılabilmek için adaylardan " Arşiv araştırması açısından engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ve/veya engeli bulunmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak, SGK’nın daha önce yürütmüş olduğu projelerde çalışıp işten çıkarılmamış olmak" gerekmektedir.

Başvurular Devam Ediyor!

SGK personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile birlikte Temmuz ayında başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 13 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular posta yolu ile yapılacak olup posta da gecikmeler kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU KILAVUZU