Devlet Personel Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden yayımlanmış olan ilana göre Sayıştay Başkanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere lisans mezunu adaylar içerisinde KPSS puanı ile memur alımı yapacağını bildirdi. Toplamda 2 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak olup haberimizin devamında başvuru şartları ve kadro dağılımına ulaşabilirsiniz.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Fakültelerin Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi lisans programlarının lisans programlarının birinden mezun olan 1 Kadın Öğretmen (Okul Öncesi) alımı yapılacak.

Fakültelerin Çocuk Gelişimi veya Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi lisans programlarının lisans programlarının birinden mezun olmak ve Pedagojik Formasyon almış olan 1 kadın Çocuk Gelişimcisi alımı yapılacağı açıklandı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için yukarıdaki eğitim alanlarından mezun olmuş olmaları ve aşağıdak başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sözleşmeli Öğretmen (Okul Öncesi) 2018-2019 KPSS sınavından KPSSP121 puan türünden 60 (altmış) ve üzerinde, Sözleşmeli Çocuk Gelişimcisi için ÖSYM tarafından yapılan 2018 -2019 yılına ait Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP10 puan türünden 60 (altmış) ve üzerinde puan almış olmak.
  • Bu ilanın 3.2 nci maddesinde belirtilen belgeleri 22 Ekim 2019 tarihinde mesai bitimine kadar eksiksiz şekilde teslim etmek.
  • Sayıştay Başkanlığı tarafından yaptırılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak.

BAŞVURULAR:

Sayıştay Başkanlığı memur alımı ilanına başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylar başvurularını en geç 22.10.2019 günü mesai bitimine kadar Başkanlığımızın “İnönü Bulvarı, No:45, Balgat / Ankara” adresine şahsen veya posta ile başvurulacaktır. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İlanın Tam Metni