Kamu kurumlarının 2002 yılı içerisinde personel alımları devam ediyor. Bu noktada Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan son ilanda en az 70 KPSS puanı ile Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere uzman yardımcısı alımı yapılacağı açıklanmıştır. Adayların KPSS puanının yanı sıra sağlaması gereken birtakım başvuru şartları da bulunmakta olup ilgili ilana ait detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

24 Aralık’ta yayınladığı ilan ile uzman yardımcısı kadrosuna alım gerçekleştirecek olan Sağlık Bakanlığı, 9 personel alımı gerçekleştirecek olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında 657 kanun gereklerini sağlamak, üniversitelerin en az dört yıllık hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden; sağlık bilimleri fakültesinden, ebelik ve hemşirelik lisans programlarından mezun olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, 2018 ve 2019 KPSS sınavından P34 - P35 - P36 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak ve YDS sınavından C düzeyinde puana sahip olmak yer almaktadır.

Başvuru Şekli

Adaylar istenilen belgeleri son başvuru tarihine kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Birimi Üniversiteler Mah. 6001. Cad. No: 9 Bilkent/ANKARA” adresinde olacak şekilde kargo şirketi veya APS ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir.

İlgili ilana ulaşmak ve istenilen belgeleri görüntülemek için tıklayınız.