Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına toplamda 1453 kamu personeli alımı yapılacak. KPSS şartı olmaksızın yapılacak söz konusu personel alımı Eskişehir, Karaman, Tunceli, İzmir, Sivas, Ardahan, Aksaray şehirleri için duyuruldu.

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adayların İŞKUR İl müdürlükleri üzerinden başvuru yapması gerekiyor. İlgili il sınırları içerisinde oturan adaylar il müdürlüğüne giderek kamu personel alımı için başvuru iletme imkanına sahip. 

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü başta olmak üzere Valilik, Kaymakamlık, Orman İşletme Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri, Polis Mekrezleri ve çeşitli kurumlara yapılıyor. Tüm bu kamu kurumları tarafından yayınlanan ilanların ortak özelliği 18 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekliliği.

ŞARTLAR NELER

En az ilköğretim mezunu olması beklenen adayların 18 yaşından büyük, 41 yaşından küçük olması talep ediliyor. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından yayınlanan 0000280514 numaralı İŞKUR ilanı kapsamında 10 personel istihdam edileceği duyuruldu. 

Daha fazla ilan için memur alımı bağlantısına tıklayın.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başta Tapu Müdürlüğü olmak üzere çeşitli kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayınlanan bu ilanlara başvuru yapmak için İŞKUR üzerinden işlem yapılması gerekiyor. Tapu Müdürlüğü tarafından yayınlanan 0000280514 numaralı İŞKUR ilanına erişmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx bağlantısına tıkladıktan sonra ilan numarası yazan alana 0000280514 yazmalı ve arama yapılmalıdır. Diğer kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayınlanan ilanlara erişmek içinse arama filtresi kısmında yer alan İşveren Türü alanına tıklanmalı ve Kamu seçimi yapılmalıdır. Bu sayede kamu memur alımı ilanlarının tümüne erişim sağlanabilecektir.

TOPLAM KAÇ PERSONEL ALINACAK

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne ek olarak diğer kamu kurum ve kuruluşları tarafından da yayınlanan ilanlar kapsamında 1453 personel alımı yapılacak. Farklı kurum ve kuruluşların farklı ilan numaralarıyla yayınladığı ilanlara erişip başvuru yapmak için yukarıda bahsedildiği gibi İŞKUR üzerinden prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. 

Editör: TE Bilisim