Kayseri Üniversitesi personel alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda olmak üzere 13 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 657 sayılı devlet memurları kanuna göre sözleşmeli olarak çalıştırılacak esaslar kapsamında Sözleşmeli Destek Personeli alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Kayseri Üniversitesi 13 kişilik boş kadro ile 3 Aşçı, 3 Sevis Elemanı, 2 Bulaşıkçı, 2 Park Bahçeler personeli, 1 bakım Onarım Elemanı ve 2 Hizmetli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kayseri Üniversitesi personel alımı için adaylardan genel olarak " Kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak " gibi şartlar aranacak.

Özel olarak ise adaylardan, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavındna Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezıunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak e yukarıdaki tabloda belirtilen alanlardan mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Kayseri Üniversitesi personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geö 15 gün içerisinde yani en geç 05 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece istenne belgeler ile birlikte şahsen yapılacak.

İLANIN TAM METNİ