Göç İdaresi Genel Müdürlüğü resmi gazetede yayımladığı ilan ile ve başvuruların 21 Haziran 2021 tarihi ile başlamasının ardından 1309 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların 25 Haziran 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını ve değerlendirmelerin nasıl yapılacağını araştırmaya başladılar.

HANGİ KADROLARA ATAMA YAPILIYOR?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında olmak üzere 1309 memur personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Sosyal Çalışmacı, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Avukat kadrolarında atama yapacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Adayların merak ettiği konulardan biriside başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Başvurular 21-25 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılmıştı ve 1309 memur alımı için adaylara çok kısa başvuru süresi verilmişti. Başvuru sonuçlarını da 15 Temmuz 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Tabi ki bu durum daha erkende olabilir.

Başvurusu kabul edilen adaylar Göç İdaresi genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Giriş ( Sözlü ) sınava katılacaklar. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü başvuru sonuçları hakkında şu duyuruda bulundu:

Giriş (Sözlü) sınavı ile ilgili duyurular, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (www.goc.gov.tr) internet adresinde ilan edilecektir. Resmi internet adresi üzerinden yapılan duyurular tebligat hükmünde olup, ilgili adaylara ayrıca yazı ile bildirimde bulunulmayacak olup, söz konusu duyuruların takip edilmemesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından adayların kendileri sorumlu olacaktır

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Adayların başvuru değerlendirmesi, KPSS Puanına göre yapılacak. Adaların mezuniyet, İl, ve kadroya göre yapılacak sıralama ve değerlendirmeye göre KPSS sıralaması yapılacaktır. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA