Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği tamamlamak adına ilan yayımladı. Devlt Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde 04 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımladığı ilana göre Samsun DOP  Sözleşmeli pozisyonda 1 kişilik boş kadrosu ile Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Bale Sanatçısı (Kordöbale) alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1),(2),(3),(4),(5),(6),(7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.
  • Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuvarın bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimine devam ediyor olmaları şartı aranır.

BAŞVURULAR:

Samsun DOP personel alımına başvurular ilanın yayımlanması ile birlite başlamış olup en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Samsun Devlet opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne şahsen ya da posta yolu ile aşağıda yer alan adrese yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra tarafımıza ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

İSTENEN BELGELER:

1- Diploma Örneği,

2- 2 adet Fotoğraf,

3- Özgeçmiş,

4- Adli Sicil Kaydı,

5- Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

6- Başvuru Dilekçesi,

7- Askerlik Durum Belgesi.