Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan ilanda kurumun Ordu’daki birimlerinde istihdam açığını kapatmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı portalı üzerinden yapılan Ordu Ünye’de büro görevlisi istihdam edileceği açıklandı. En az 60 KPSS puanı ile gerçekleşecek olan alımda adaylar Ordu Ünye’de kuruma bağlı SYDV’de görev alacak. En az 60 KPSS puanı ile yapılacak olan alımda adayların:

Kurum tarafından açıklanan ilanda dikkat çeken koşullar öğrenim ve KPSS şartı. Adayların 60 KPSS şartının yanı sıra:

  • Üniversitelerin 4 yıllık Fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, Halkla İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler ve İstatistik bölümlerinin birinden mezun olmak.
  • B sınıfı ehliyete sahip olmak ve iyi derecede araç kullanmak,
  • Ordu il sınırları içerisinde 6 aylık ikamet etmek,
  • Office programlarını iyi derecede bilmek şeklinde şartlar bulunuyor.

Ordu’da istihdam edilecek olan adaylar büro görevlisi kadrosuna alınacaktır. Büro görevlileri tanımında büro personellerinin ilgili kurumda başvuru almak, istenilen bilgileri bilgisayar ortamına girmek, arşiv işlerini yapmak, günlük yazışmalar yapmak, raporlama yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla bağlantı kurmak gibi çeşitli görevleri yerine getirmesi beklenmektedir.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için: https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx

Editör: TE Bilisim