Cuma günü itibari ile İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre Millî Eğitim Bakanlığı’na çeşitli kadrolarda kamu personeli alınacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda genellikle özel sektör ilanları yer alsa da son zamanlarda kamu kuruluşlarının da kamu personeli alımı için ilan yayınladığı görülmektedir.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan ilanda adayların genel ve özel birtakım şartları sağlaması gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Temizlik görevlisi kadrosu olarak atama yapılacak kadroya ilişkin şartlar ise şu şekildedir: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Herhangi bir kamu kuruluşundan emekli aylığı, yardım ve benzeri maddi destek almamak, Sağlık raporu ile mesleki yeterliliğini ispatlamak, Batman ilinde ikamet etmek gibi çeşitli genel ve En az ilkokul mezunu olmak, Engelli işçi başvurularında en az %40 engel durumunu belgelendirmek, Hükümlü olmamış olmak, 5 yıl süre ile iş dışına nakil talebinde bulunmamak gibi çeşitli özel şartlara sahiptir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapan adayların ilgili kadroya atanması için kura çekilecek olup kura çekimi Batman Merkez Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Kura sonrası temizlik görevlisi alımı için mülakat aşamasına geçilecektir. Mülakat aşamasında geçen adayların listesi ise https://batman.meb.gov.tr/ adresinde yayınlanacaktır. İlgili

kadroya başvurmak adayların ise öncelikle İŞKUR’a kayıt yaptırarak aşağıdaki linkte hem başvuru şartlarına hem de başvuru formuna ulaşmaları mümkün olup e-devlet üzerinden de kadroya başvurmak mümkündür.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004983391&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004983391&isyeriTuru=Kamu

Editör: TE Bilisim