Günün kamu ilanları yayımlandı. Söz konusu 30 Haziran 2022 tarihli resmi gazeteye göre farklı kurumlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 223 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlgili ilana göre Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı ve personel alımı gerçekleştirilecek. İlan hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

223 Kamu Personel ve Memur Alımı İlanları Yayımlandı!

DSİ ( Devlet Su İşleri ):

DSİ bünyesine 26 memur alımı ilanı yayımlandı. Sözleşmeli olmak üzere Avukat alımı gerçekleştirilecek. 2020 yılı KPSS Puanı ile memur alımı yapılacak olup adayların KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Aynı zamanda Hhukuk fakültesinden mezun ve Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartları aranacaktır. Başvurular 18 - 28 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İnönü Üniversitesi:

Üniversiteye sözleşmeli olarak personel alımı ilanı yayımlandı. 165 kişilik kadro ile, 6 Temizlik Personeli, 3 Büro Personeli, 71 Sağlık Teknikeri, 85 Hemşire alımı gerçekleştirilecek. Alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. KPSS'den en az 60 puan alan adaylardan başvuru alınacak olup başvurular 30 Haziran - 20 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Gaziantep İli Nizip Belediyesi:

Belediye bünyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı ile 8 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurular 8 - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Amasya Üniversitesi:

Üniversite 2 kişilik boş kadro ile herhangi bir Mülakat yapılmaksızın personel alacak. Alımlar 1 Büro Personeli ve 1 Destek Personeli ( Aşçı ) alımı yapılacak. KPSS için P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Başvurular en geç 20 Temuz 2022 tarihine kadar yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi:

Binali Yıldırım Üniversitesi 1 Programcı, 1 Büro Personeli, 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Basit Bakım Onarım Personeli, 2 Temizlik Personeli alımı yapılacak. Başvuru için KPSS'den Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.