Resmi gazetede yayımlandı. Bugün ( 24 Şubat 2023 ) yayımlanmış olan memur personel alımı ilanına göre Kamuya farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 146 kişilik kadro ile alım yapılacak. En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur personel alımı yapılacak.

Kurum, Bakanlık ve Üniversite hastaneleri toplamda 146 kişi istihdam edecek. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan detaylarını aktaracağız.

Kamuya 146 Memur Personel Alımı İlanı Bugün Yayımlandı!

Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilanlara göre Kamuya,

  • Balıkesir Üniversitesi,
  • Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi,
  • Enerji ve tabii Kaynaklar Bakanlığı,
  • Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı,

toplamda 146 kişi alınacak. İlan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Üniversiteye Sağlık alanında olmak üzere  Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevlendirilmek üzere 10 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri, 2 Diğer Sağlık personeli, 1 Diğer Sağlık personeli alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için en az 60 puan almış olmak gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Tekirdağ Namım Kemal Üniversitesi 90 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Namık Kemal Üniversitesi 90 kişilik boş kadro ile bünyesine Hemşire alımı yapacağını bildirdi. Hemşire başvurusuda bulunmak için Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Mezunu Olmak ve KPSSP3 puan türünden puan sahibi olmak gereklidir. İlan Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 25 Kamu Personeli Alımı İlanı:

Bakanlık Lise ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 25 Kamu Personeli alımı gerçekleştirecektir. Buna göre alımlar, 16 Destek Personeli (Temizlik), 2 Teknisyen (İnşaat), 1 Teknisyen (Mobilya),  Lisans Mezunu: 6 Büro Personeli (Lisans) kadrolarında yapılacak. İlan detayları için Buraya Tıklayınız.

TÜSEB 15 Memur Alımı İlanı:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 15 kişilik boş kadro ile Engelli Memur Alımı gerçekleştirecek. Alımlar KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.Buna göre alımlar, 13 VHKİ ve 2 Programcı alımı gerçekleştirilecek. İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim