Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Memur Alımı ve Personel Alımı için ilana çıktı. Az Önce gelen duyuruya göre toplamda 230 kişilik kadro ile Memur Personel alımı gerçekleştirilecek olup kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan şartlar açıklandı. Buna göre Adalet Bakanlığı 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında sözleşmeli personel alımı ve İdare Memuru Alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular için açıklanan tarihler ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Adalet Bakanlığı CTE 80 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli olarak ilan yayımlandı. Buna göre alımlar farklı kadrolarda gerçekleştİrilecektir.

Hangi Kadrolarda Personel Aımı Yapılacak?

  • 37 Psikolog,
  • 16 Öğretmen,
  • 19 Sosyal Çalışmacı,
  • 2 Veteriner,
  • 1 Mühendis ( İnşaat ),
  • 1 Mühendis ( Gıda ),
  • 4 Fizyoterapist,

kadrolarında olmak üzere toplamda 80 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.

Adalet Bakanlığı CTE 150 İdare Memuru Alımı İlanı

Adalet Bakanlığından gelen bir diğer ilan ile ise bakanlık bünyesinde görevlendirmek üzere 150 İdare Memuru Öğrencisi alımı yapacak. Alımlar 5. ve 9. dereceli kadrolarda gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı 230 Memur Personel Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Bakanlık adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları arayacak. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adalet Bakanlığı Memur alımında özel olarak adaylardan, KPSS, Eğitim, Yaş şartları aranacak. Bu kapsamda, 

Eğitim Şartı Nedir?

Bakanlık alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda adayların alanına göre en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

KPSS Şartı Nedir?

2020 yılıda yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü memur personel alımı başvuruları 30 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 14 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece e-Devlet şifresi ile online ortamda yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURULARDAN VE DİĞER ADALET BAKANLIĞI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA