Kamuya memur personel alımı için 11 Nisan 2022 tarihli ilanlar yayımlandı. Haftanın yeni yayımlanan ilanlarına göre 5 Kamu Kurumuna 181 kişilik kadro ile Memur Alımı ve Sözleşmeli Personel Alımı gerçekleştirilecek. Beklenen kamu ilanları yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere 11 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmış olan kamu ilanları hakkında detayları aktaracağız.

11 Nisan 2022 Kamu İlanları Yayımlandı!

Haftanın yeni kamu personeli alımı ilanları yayımlandı. 5 Kamu kurumuna 181 Memur Alımı ve Personel Alımı yapılacak. En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında olmak üzere 181 kişilik kadro ile alım yapılacak. Aşağıdaki bilgileri inceleyerek Kamu ilanlarından haberdar olabilirsiniz.

Gelir İdaresi Başkanlığı:

GİB yayımladığı kamu personeli alımı ilanı ile farklı kadrolarda olmak üzere 145 kişilik kadro ile, 24 Sözleşmeli Tekniker, 56 Sözleşmeli Destek Personeli ( Hizmetli ), 27 Sözleşmeli Destek Personeli ( Şoför ), 27 Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 11 Sözleşmeli Avukat alımı gerçekleştirilecek. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Başvuru Tarihileri: 13 - 22 Nisan 2022

İlan Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/gelir-idaresi-gib-145-sozlesmeli-personel-alimi-ilani-lise-h41727.html

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı:

Bakanlık 10 kişilik kadro için Sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. KPSS ve YDS puanı ile kamu personeli alımı yapılacak. Lisans mezunu adaylar başvuru yapacak olup alımlar bilişim alanında gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihleri: 18 - 24 Nisan 2022

İlanın Detayları: www.isinolsa.com/images/upload/AFAD-personel-alim-ilani.pdf

İstanbul Teknik Üniversitesi:

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Bilişim alanında olmak üzere 1 kişilik boş kadro ile KPSS ve YDS Puanı ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Başvuru Tarihi: 11 - 25 Nisan 2022

İlanın Detayları: www.isinolsa.com/images/upload/istanbul-teknik-universitesi-personel-alim-ilani.pdf

İskenderun Teknik Üniversitesi: 

657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4 üncü möaddesi kapsamında olmak üzere sözleşmeli olarak 2020 yılı KPSS Puanına göre szleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre alımlar 21 kişilik kadro ile Destek persponeli kadrosunda olmak üzere Erkek ve Kadın adaylar içerisinden Temizlik personeli, Şoför gibi kadrolarda alım yapılacak.

Başvuru Tarihi: 11 - 25 Nisan 2022

İlanın Detayları: www.isinolsa.com/images/upload/iskenderun-universitesi-personel-alim-ilani.pdf

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi:

Sözleşmeli personel alımı ilanları yayımlanmış olup 4 kişilik kadro ile Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 1 Sağlık Teknikeri, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 1 Teknisyen alımı yapılacak. 

Başvuru Tarihi: 11 - 25 Nisan 2022

İlanın Detayları: https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/rte-universitesi-personel-alim-ilani.pdf