Resmi Gazetede 28 Nisan 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 3336 Memur personel alımı yapılacak. Söz konusu ilanlar ile kamuya yeni alımlar yapılacak. Uzun zamandır beklenen ilanlar Resmi Gazetede duyurularak adaylara müjde oldu. Söz konusu ilanlar ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Memur, Personel ve Bekçi alımı yapılacak.

Bayramdan Önce yayımlanan Kamu ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıdaki paylaştığımız bilgileri inceleyerek ilanlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

28 Nisan Kamuya Yayımlanan 3336 Memur Personel Bekçi Alım İlanları:

28 Nisan 2022 tarihi ile Resmi gazetede yayımlanan ilanların detayları belli oldu. kamuya 3336 kişilik kontenjan ile alım yapılacak olup detaylar;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı:

Bakanlık Ankara'da atamak üzere 4/B personel alımı ilanı ile 65 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 10 Güvenlik Görevlisi, 20 Büro personeli, 30 Destek Personeli, 5 Teknisyen olmak üzere 65 personel alımı yapılacak. Başvuru için P94, P93 ve P3 puan türünden en az 70 puan şartı aranacak. Başvurular ise 9 - 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak.

İLGİLİ HABER:https://www.isinolsa.com/memur-alimi/enerji-bakanligi-65-sozlesmeli-memur-personel-alimi-ilani-lise-h41866.html

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı:

EGM'ye bağlı olan Polis Akademisi en az lise mezunu 3250 Bekçi Alımı gerçekleştirilecek. Adayların uzun süredir beklediği Bekçi Alımı ilanı yayımlanmış olup başvurular Bugün başlamıştır. Erkek adayların ve Askerlik görevini yapmış olan adayların başvuru yapabileceği ilan için alımlar Türkiye Geneli 81 şehirde gerçekleştirilecek. Başvurular 28 Nisan - 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak.

İLGİLİ HABER:www.isinolsa.com/images/upload/egm-bekci-alim-ilani.pdf

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı:

Jandarma ve Sahil Güvenlik bünyesine 9 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar 7 yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Elektronik Haberleşme ve Güvenlik Uzmanı alımı yapılacak. Başvuru için adayların KPSS ve YDS den puan almış olmaları gerekmekte olup başvurular en geç 15 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

İLGİLİ HABER:www.isinolsa.com/images/upload/jandarma-ve-sahil-guvenlik-personel-alim-ilani.pdf

Adalet Bakanlığı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında 4/B personel alımı için 5 kişilik boş kadro ile Mütercim alımı gerçekleştirilecek. Alımlar3 İngilizce, 1 Fransızca ve 1 Almanca dilinde personel alımı yapılacak. Başvurular 29 Nisan - 18 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak.

İLGİLİ HABER:www.isinolsa.com/images/upload/adalet-bakanligi-memur-alim-ilani.pdf

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü:

ÜniversiteBilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 7 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bilişim Personeli alımı için KPSS ve YDS şartları aranacak.

İLGİLİ HABER:www.isinolsa.com/images/upload/istanbul-cerrahpasa-rektorlugu-personel-alim-ilani_1.pdf