Üniversiteye personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete ve İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bağlı birimlerinde görevlendirilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/D maddesine göre Üniversiteye 40 Sürekli işçi alımı yapılacak. İlan Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır.

KADRO BİLGİLERİ NELERDİR?

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 40 kişilik boş kadro ile 20 Güvenlik Personeli Alımı ve 20 Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversiteye personel alımı başvuruları için adaylardan,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

POZİSYONA GÖRE ÖZEL NİTELİKLER:

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

1- En az ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak en fazla lisans mezunu olmak.

2- 30 yaşını doldurmamış olmak.

3- 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce verilen geçerli bir Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak.

4- Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde (15 Temmuz Yerleşkesi, Milli İrade Yerleşkesi, Bilkent Yerleşkesi, Cinnah Yerleşkesi, Çubuk Yerleşkesi, Esenboğa Merkez Külliyesi, Keçiören Yerleşkesi, Tuz Gölü Yerleşkesi, Ulus Yerleşkesi, Varlık Yerleşkesi) vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır.

5- Güvenlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

6- Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak. (Örneğin; 180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+13=93’ten fazla, 80- 17=63’ten az olmaması gerekmektedir.)

7- Güvenlik Görevlisi olarak en az 2 (iki) yıllık iş deneyimi istenecek olup, iş deneyimini SGK hizmet dökümü ile belgelemek.

Temizlik Personeli Alımı Şartları Nelerdir?

1- Ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak.

2- 35 yaşını doldurmamış olmak.

3- Temizlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

4- Üniversitenin tüm yerleşkelerinde çalıştırılabileceklerini kabul etmiş olmak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde (15 Temmuz Yerleşkesi, Milli İrade Yerleşkesi, Bilkent Yerleşkesi, Cinnah Yerleşkesi, Çubuk Yerleşkesi, Esenboğa Merkez Külliyesi, Keçiören Yerleşkesi, Tuz Gölü Yerleşkesi, Ulus Yerleşkesi, Varlık Yerleşkesi) çalışma düzenini kabul etmiş sayılır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 40 personel alımı başvuru süreci başladı. 18 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 5 gün içerisinde yani 22 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ