Türkiye İş Kurumu üzerinde 02 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı alımı yapılacak. Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı  bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için bazı nitelikler doğrultusunda Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı alımı yapacağını ilan etti. Sizlerle ilanın detaylarını haberimizin devamında aktarıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Manisa vergi Dairesi Başkanlığı

İşveren Statüsü: Kamu

ALım Yapılacak pozisyon : Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı

Çalışma Şekli: Geçici / Deneme süreli

Bu bağlamda Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı 1 kişilik boş kadro ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde adaylardan aranan bazı nitelikler bulunmaktadır. Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için Türkite Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından gün almamış olmak, Erkek veya bayan olmak, Ortaöğretim ( lise ve Dengi ) mezunu olmak gibi nitelikler aranacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK?

Aayların değerlendirilmeleri için 11 temmuz 2019 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 saatleri arasında Manisa vergi Dairesi Başkanlığı 3. kat'ta kura çekimi yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 02 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 08 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını 00005046836 İş İlanı numarası ile İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.