Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 18 Haziran 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kurumlar bünyelerindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere alım yapacaklar. İlgili bu alımlara başvuru yapacak adaylardan bazı niteliklerde aranmaktadır. Ayrıca alımlar, Normal, Engelli, Eski Hükümlü veya TMY kapsamındaki statülere yapılacak. Haberimizin devamında yayımlanmış olan ilgili ilanlara ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

ALIM YAPACAK KURUMLAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre  Kahramanmaraş su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Deslet Su İşleri, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı bünyelerine farklı pozisyonlarda alım yapacaklar. İşte pozisyonlar:

1. RİZE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ: Engelli 1 Bilgisayar Programcılığı Teknikeri, 1 Muhasebe Meslek Elemanı ve Eski hükümlü veya TMY olarak 1 Otobüs Kaptanı (Şoförü) alımı yapılacak.

2. GİRESUN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI : Normal Statüde 1 Silahsız Güvenlik Görevlisi

3. DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU): 1 Puantör

4. KAHRAMANMARAŞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: 4 Harita Teknikeri, 4 İnşaat Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi alacak.

5. EDİRNE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ : Engelli olarak 1 Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri) alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların yukarıdaki kurumlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen şartlara uygun olmaları gereklidir. Bu bağlamda Her alım yapılacak pozisyon için adayların belirtilen eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış ve deneyim sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sorun olmamak, ENgelli adaylar için rapor sahibi olmak, 18 yaşını tamamlamış olmal şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde 18 Haziran 2019 tarihinde yayımlanmış olup başvurularda başlamıştır. Bu bağlamda adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.