Özel sektörün yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları da İŞKUR üzerinden yayınladıkları yeni ilanlar dahilinde personel alımına devam etmekte olup 24 Nisan 2020 tarihi itibari ile 2 kamu kurumu tarafından ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirileceği açılanmış olup adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecektir. Toplamda 7 personel alımı için adayların yayınlanan kadrolarda açıklanan başvuru şartlarını sağlaması gerekmekte olup başvuru şartları ve ilana ilişkin diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda toplamda 7 personel alımı yapılacak olup alımı gerçekleştiren kurumlar ve kadrolar ise şu şekilde: Senir Belediye Başkanlığı 6 çiftçi (Tarla Ürünleri – Zirai Sulamacı) ve Yaylakent Belediye Başkanlığı 1 makam şoförü.

Senir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan çiftçi alımında adayların en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşından büyük olmak, en az 3 yıl deneyimi bulunma, Isparta Keçiborlu’da çalışacak duruma olmak şartları aranmaktadır.

Yaylakent Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan alımda ise en az ilköğretim mezunu olmak 18 ile 27 yaş aralığında olmak, en az 3 yıl deneyimi olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli Nasıl?

Çiftçi kadrosu alımında kişiler arazide çalışacakları için, kişilerin araziyi bilmeleri gerektiğinden Senir Beldesi'nde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. 30.04.2020 tarihinde saat 13:00'de Senir Belediye Başkanlığı'nda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Mülakat 1.05.2020 tarihinde saat 13:00'da Senir Belediye Başkanlığı'nda yapılacaktır. Başvurular İŞKUR internet sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecektir.

Şoför kadro için ise ilan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilmektedir.